Gott i adventstider. Ingredienser till en längd. 2 dl havremjölk. 1/2 dl havregrädde. 1/2 msk fiberhusk25 gr jäst för söta degar alt 1/2 en påse torrjäst75 gr mjölkfritt margarin
Häromdagen fann jag mig sugen på kyckling. Efter en snabb inventering av innehållet i kylen kom jag fram till beslutet att göra kyckling med feta och soltorkade tomater som jag lagt ut recept på tidigare här på bloggen
För några dagar sedan fick jag ett paket som innehöll en nyhet från Kelda. Kelda laga mat 4 % den är fri från konstgjorda tillsatser, låg fetthalt men behöll ändå en väldigt krämig & god smak, den kommer jag defenitivt att köpa igen
Jag väljer att återblogga detta otroligt enkla och goda recept på räkor i grym marinad. Receptidén dök upp i mitt huvud i april förra året, då jag hade hågen ställd på leverans av fredagstapas som inte blev av
Här kommer en favorit i repris, nämligen saffransbullar med mandelmassa och russin. En riktigt goding enligt mig som numer hör julen till, farligt goda
Tacoknyten är något så in i baljan gott. Överbliven tacofärs är perfekt. In i frysen och sen har man snabbmat en annan dag, tex dessa smarriga tacoknyten som uppkom pga överbliven färs
Borta bra men hemma bäst. Nu har vi varit ute och flängt runt i ett vårvackert Skåne under helgen. Så underbart det har varit att få en dos av vår, hav och faktiskt ljumma vindar (om man såg det från en positiv sida)
Denna gång gjorde jag en halv sats i en mindre långpanna för att bli av med alla mina äggvitor. Googlade att en äggvita väger ca 35 gram och jag hade 140 gram så det räckte precis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.