Men nu finns det goa grajor i affären så man kan göra en eko-reko-red-thai-curry igen. Så här är det. Scampi som kan köpas billigt är gott MEN förstör miljön eftersom dessa odlingar gått helt överstyr
Lax i ugn med pesto. portionsbitar av laxfilé. pesto med västerbottenost (se recept här). Lägg laxbitar i ugnsform, klicka på och bred ut pesto på ovansida
Okej, så gårdagens middag blev inte direkt bra. Men i förrgår däremot. Mums. En väldans hälsosam, mättande och megasmarrig vardagsrätt som går hyfsat snabbt och lätt att sno ihop
Mat som sköter sig själv är toppen tycker jag. Visst krävs det lite tid i köket med denna fiskrätt (max tio min) men när den väl är redo för ugnen har du tid över till annat
Salta firren. Hej hej. Denna veckan har M valt de flesta rätterna då jag jobbar fem kvällar. Mattias fyller år på torsdag och han har varit sugen på fisksoppan länge nu så det blev bra att skjuta på den förra veckan
Skicka in firren i ugnen i cirka 30-35 minuter för en fyra centimeter tjock bit. Man ska se upp med vad man äter för fisk, döda hav och en icke hållbar utveckling är inget som ska främjas
Lägg firren på en större bit folie, tänk på att du ska linda in den. Salta och peppar, hela firren och lägg i grönsakerna (i firren) och paketera fisken väl
Kyckling taquitos Save Print Ingredienser 2 ekologiska kycklingbröst, jag älskar REKO. Taquitos är små rullade tacos i mjuka tortillabröd, som små mexikanska vårrullar, penslade i olja och bakade i ugn
Använd gärna ugnstermometer som ska upp i 52 grader när det är dags att ta ut firren. Laxdax var det här i Mårtenssons kök, jo då idag igen men vi har varit väldigt sugna på fisk de senaste dagarna och då kan det dugga extra tätt mellan fiskinläggen här i köket
Vi tänker naturligtvis framför allt på risotton för tonfisk vet vi väl inte om det är så väldigt speciellt italienskt, men att det är en firre som trivs i risottons sällskap, det vet vi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.