Skär kyckling, paprika, purjolök och tomater i bitar. Lägg sedan på kycklingen och bred på färskosten. Lägg i allt förutom kycklingen i en ugnsfastform och stek i ugnen ca 10 min. 1 grilladkyckling. 4-5 dl vispgrädde. 2- 3 tsk curry. 1- 2 tsk paprikapulver
Ingredienser - 1 portion. Stek ca 45 sekunder-1 minut per sida. Ingredienser och tillagning av "panninin" - 1 portion. Lägg ca 80 g färdiglagad kycklingfilé på ena sidan av wrapen med 50 g tomat i skivor, lite bladspenat, lite röd lök, 50 g minikeso och ca 2 g riven parmesan
I helgen grillade vi goda kycklingklubbor. En klassisk med färdig marinad och kryddor (det är den som är på bilden) och en annan som är en av mina favoriter på just kyckling, se recept nedan
Under tiden finfördela (strimla) kycklingen. 2-3 portioner1 färdiggrilladkycklingJordnötssås2 dl kokosmjölk1-2 dl vispgrädde4 msk jordnötssmör1 tsk sambal oelek1 tsk citronsaft1 tsk saltGör så härLägg i lite smör i pannan och smält det. Ganska svag värme 3-4 på en skala till 12. Tillsätt jordnötssmöret och grädden och sjud det till såsen får en krämig konsistens, cirka 5-10 minuter. Lägg i kycklingen i såsen och i 10 minuter. 2-3 portioner. 1 färdiggrilladkyckling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.