Först o främst måste jag tacka, jag är så rörd av de fina kommentarerna från detta inlägg. HÄR. så tusen tack fina bloggläsare de orden värmde ska ni veta
Lägg tillbakalaxen i formen och servera med t ex kokt ris och kokt broccoli och gröna bönor. Vi har i alla fall ätit god mat i helgen ochtill söndagsmiddag fick det bli lax i ugn
Servera soppan tillsammansmed en klick creme fraiche eller yoghurt per portion samt bröd. Krydda med grovhackade korianderblad samt smaka av med salt och vitpeppar
Tillsätt rivet skal och saft från lime tillsammansmed vinet. Söndagsmiddagen i går var ugnsstekt laxmed en snabbt hopvispad sås av det som fanns i kylskåpet och vilken succé det blev
Påskägg till barnen ska fyllas, mat ska inhandlas, tvättid ska passas, en runda i träningsrummet är önskvärd och så ska jag försöka hinna lägga ut receptet på supergott fröknäckebröd med lakrits som jag bakade i gårkväll
Blanda senapskrämen, smaka av med salt och peppar och ställ svalt till servering. Den här goda snitten bjöd jag på på kräftskivan i september, men den passar faktiskt lika bra till jul eller vilken annan tid på året som helst
Stöt vitpepparkornen tillsammansmed saltet, sockret och saffranen i en mortel, fördela över laxen. Börja med att blanda ihop ingredienserna till lagen i en kastrull
Jag brukar göra den lite olika varje gång beroende på vad jag har i kylskåpet, idag använde jag till exempel grädde och fryst spenat men här kommer ett enkelt och jättegott recept som jag provade fram tidigare i höstas
Portionera ut i små skålar och ställ in i kylen tills det är dags att servera. Innan servering smular du över ett par pepparkakor och strösslar med lingon
Det blev den här såsen, som visade sig bli så god att jag måste dela med mig av receptet. Om du inte har Dijonnaise hemma kan du blanda vanlig dijonsenap med lite majonnäs
Det här är ett recept som ursprungligen kommer från Philadelphia, men jag har gjort några ändringar i själva tillvägagångssättetoch därför skrivit receptetmed mina egna ord
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.