Recept till färgglad sommarbuffé
justnujusthar
justnujusthar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Smör
  • Varmrökt lax med äppelsalsa
  • 1 hel varmrökt lax
  • 2 syrliga äpplen, jag valde Granny Smith
  • 3 salladslökar 1 kruka med dill
  • 1 dl olivolja
  • 1 pressad citron
  • Till glaze
  • 4 msk smält smör
  • 4 msk sweet chilisås
  • 4 msk sesamfrön
  • Kallmarinerad fläskfilé med mango chutney
  • 4 fläskfiléer
  • 4 msk flingsalt
  • 2 tsk svartpeppar
  • Smör till stekning
  • Mango chutneymarinad
  • 4 dl mango chutney
  • 4 lime, finrivet skal och saft
  • 2 röda chili, finskurna
  • 1 rödlök, finhackad
  • 1 kruka persilja, hackad
  • 4 msk vatten
  • 2 msk olja
  • Vår franska potatissallad
  • 1 kg delikatesspotatis
  • 1 röd paprika
  • 1 röd lök
  • 1 dl solrosfrön
  • 70 g rucola
  • 10 bitar soltorkade tomater
  • 3 msk kapris
  • 1 burk kalamataoliver
  • Vinägrett
  • 2 vitlöksklyftor (den här gången bytte jag mot vitlökssalt)
  • 1 dl olivolja
  • 1 msk dijonsenap (börja med hälften och smaka av)
  • 1 tsk sambal oelek
  • 2 msk äppelcidervinäger
  • Salt, svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.