Krydda med salt och peppar. Dekorera tårtan med rom, dill, hackad rödlök och skaldjur. 1300 g räkor, skalade (1 kg med skal). 1Fyllning300 g räkor, skalade (1 kg med skal) 2 dl kräftstjärtar 200 g färskost 11% 250 g naturell kvarg 1% 3 msk pepparrot, färskriven 0,5 knippe dill, hackad 0,5 dl gräslök, hackad 0,5 tsk salt 1 krm peppar. 1Dekoration50 g röd stenbitsrom dill rödlökBlanda margarin med smulad kavring till en deg. Tryck ut i en rund form med avtagbar kant, ca 24 cm i diameter
Lägg sedan på tre skivor bröd till och gör om processen med pestofyllning, bröd och fetaost och paprikafyllningen tills det är tre brödskivor kvar på toppen
Prova att göra smörgåstårtanmed köttfärs och lite hetta av chilisås eller sambal oelek, supergott. Skär bacon i strimlor och fräs på i het stekpanna tillsammans med finhackad purjolök
Smaka av med salt och peppar. Garnera med citronskivor och dill. 1125 g varmrökt lax, skinn- och benfri . 1citron och dill Finfördela laxen med en gaffel
Blanda majonnäs och crème fraîche med hackad dill, citronsaft. Smaka av med salt och peppar. 1kokta ägg. 1löjromGör skagenröran. 1Bred ut skagenröra på första och andra lagret bröd. 1Garnera med avokado, citronskivor, räkor, dillkvistar och några klickar löjrom
Fördela den över mimosasalladen och täck med en ny botten. Täck med den sista bottnen. Täck kanten med hackad persilja och garnera som på bilden eller efter egen fantasi
Varva bröd med krämen. 1körsbärstomaterSkiva soltorkade tomater, salami och ruccola och blanda ihop med crème fraîche. 1Montera smörgåstårtan. 1Bre det översta lagret med färskost. 1Garnera med mozzarella, parmaskinka, basilika, oliver, körsbärstomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.