Spritsa marängenpå muffinsarna och bränn sedan av med brännare. Häll ( i en stråle) den varma sockerlagen försiktigt i bunken med äggvitor medans du vispar på nytt
Spritsa maräng i botten av formarna och fyll påmed färska bär. Då det kändes lite tanigt med bara det så gjorde jag en ugnsbakad botten på mandelmjöl och citron som bröt av
Världens godaste maränger. Saras Maränger7 äggvitor5 ½ dl socker½ msk ättiksprit50g mörk chokladVispa ägg, socker och ättika över vattenbad tills det når en temperatur av 65 C. Klicka ut marängsmetenpå bakplåtspapper och grädda i 130 C i 60 min
Grundreceptpå aioli. gjutjärnspannebröd med alger och prästost, se recept. Gillar du det här receptet. Kassera alla musslor med trasigt skal eller de som inte sluter skalet när du knackar på det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.