2 msk
valfritt mjöl eller något mer gryn (jag hade 2 msk havregrynsmjöl dvs havregryn jag har mixat till mjöl)
1 krm
bakpulver
1 ägg
3/4 dl blåbär
1 krm
vaniljpulver
1/2 mosad
banan
ev. krydda som kanel/kardemumma/pepparkakskrydda (jag hade inte det eftersom jag hade saffranssås till och det går inte ihop med smakerna, men utan saffranssås är det nog gott med ca 1 tsk av någon av de nämnda kryddorna)
Nyttig vardagsmat är viktig, men många gånger kan det kännas så mycket enklare att använda sig av halvfabrikat eller take away för att få en middag som kräver minimaltmed tid
) det här receptet har jag gjort massvis med gånger och blir alltid lika nöjd. Vill du inte äta alla semlor på en gång så frys in dem medan de är lite ljumna då blir de nästan som nybakade när du tar fram dem
Efter grekiska frukostar som mest består av socker i from av yoghurt med ett ton honung, vitt bröd och marmelad har jag denna vecka njutit av filmjölk och hemmagjord müsli
Min standardfrukost är fortfarande denna favoriten men idag blev det lite variation och jag åt en oväntat god smoothie toppad med kokoschips ochgojibäroch ett stekt ägg till
Skala lökarna, skiva den gula löken och låt steka på medelvärme tillsammans med lite olja tills det mjuknar, tillsätt krossade vitlöksklyftor och rör om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.