tomatsås, ost och skinka till exempel. 13 dl kallt vattenBlanda ihop vetemjöl, bakpulver och salt i en skål. 1Häll sedan i vattnet och oljan och knåda till en smet. 1Mjöla bordet och kalva ut degen till önskad form och storlek. 1Lägg på plåt/pizzasten ochlägg på det du vill ha på pizzan
Skär under tiden osten i små kuber ochlägg i dessa i kastrullen när såsen har tjocknar. Den blev så himla krämig och god med alla dess smaker från både curry, broccoli – för att inte glömma den mjuka vitkålen som nästan smälte i munnen
Jag nöjde mig med köttfärssås, ägg, broccoli, champinjoner, paprika och tryffelpecorino. Fördela köttfärssåsen på pizzorna ochlägg på champinjoner, strimlad paprika, skivad broccolioch riven ost
Denna sås får du inte röra för mycket, utan precis bara blanda. Häll antingen på salladssåsen och blanda salladen med några rejäla tag med besticket eller servera såsen till
Ansa broccolistammen väl, skär i mindre bitar ochlägg i mixern. Lägg i mixern. Skala lökarna, skiva den gula löken och låt steka på medelvärme tillsammans med lite olja tills det mjuknar, tillsätt krossade vitlöksklyftor och rör om
Det här är en gräddig pastarätt med kycklingbacon, broccoli, spenat, basilika, salt och peppar. Kan ju faktiskt klappa mig på axeln med att Joshua ville äta mera av denna och önskade den som rätt om och om igen (lunch, middag, lunch)
Grovriv ost ochlägg på överst. Häll över till en ugnssäker form tillsammans med grädde, tomatpuré, tomatkross, kokt pasta ochbroccolibuketter, krydda med salt, peppar, oregano, cayenne och rör om ordentligt i formen
Banka ut köttskivorna tills de är lövtunna (jag använde en bred kniv), i mitten på köttbiten lägger du hackad kyckling (har du inte färdig kyckling hemma kan du använda smörgåspålägg) och en babymozzarella, rulla ihop och stick en tandpetare igenom för att rulladen ska hålla ihop
Häll över de uppvispade äggenoch toppa gratängen med skivad mozzarellaost. Läggbroccolin i en ugnsfast form och stek därefter champinjoner och gul lök i stekpannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.