Och nu är det dags för nästa roliga grej - bröllopsresan tillToscana. Tillsvi hörs när vi är på hemmaplan igen, får ni hålla till godo med den senaste veckans favoritmat - Olofs bruschetta
Oftast blir det hitte-på, eller så är det som så att jag kanske sitter och kikari en tidning, eller på nätet, ser ett recept som ser hur smarrigt ut som helst och som jag mer än gärna vill baka
Här har vi ett enkelt recept på havrebollar. Det är bara att vispaihop alla ingredinser med en elvisp, rulla bollar o sen rulla i kokos eller pärlsocker
Det är intensivt på jobbet nu och därmed inte så mycket nyskapande mat hemma. I förgår var ett undantag då vi lagade Markus Aujalays burmesiskakycklinggryta
Vidserveringen - börja med en bit omelett i botten och toppa sedan den med liteinkokt lax och syrad rödlök, sojabönor, rostade pumpafrön och lite färskost
Många böcker hittar hem tillmig och de flesta är i mat- och bakningsgenren. Idag tänkte jag bjuda på en recension av en högaktuell bok som jag inte hade nöjet att recensera för BTJ men som lyckades hitta hem tillmig ändå
Missainte att vara med iutlottningen av rabattkod hos Te-Centralen. Det var ett tag sen sist, så nu är det dags för ett recept på ett rejält och enkelt storkok
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.