Det har säker dykt upp här tidigare för det är enfavorit som återkommer i olika skepnad, ibland som gryta och ibland gör jag spett och serverar då såsen till (perfekt på en thaibuffé, just sayin')
-Den här kommer du definitivt gilla. Igår kväll fick vi till en ny favvo bland våra asiatiska rätter. Ibland tror jag nästan att jag levt i ett asiatiskt land i ett tidigare liv
Denna grönkålspaj med valnötter och västerbottensost gör jag varje jul, och inte bara till julbordet utan älskar att laga den till decembermiddagarna också
Blanda de torra ingredienserna och rör därefter ner mosad banan, ägg, smält smör, grädde och arom. Jag har bakat den otaliga gånger, levererat den till catering och en gång till och med till ett bröllop där brudparet ville bjuda på hälsosamma bakverk
Alltså jag verkligen tokälskar den här maträtten, hur gott som helst. Det är dessutom en maträtt som är easy peasy att göra, vilket bara gör den ännu bättre
Detta var enfavorit när barnen var små alltså ett tag sedan. Att man sedan använder mjölk istället för grädde gör det hela nyttigare men samtidigt gott
Hacka basilikan och blanda ner i oströran tillsammans med salt och peppar. Oavsett om jag tränat eller inte tror jag den här rätten hade hamnat på vår favoritlista ändå
Blanda försiktigt men väl. Alla mina favoriter i en och samma tårta, kan knappast bli bättre. Men det är en typisk mathelg som coming up och jag vet att det är många som uppskattar tips på bakverk till midsommar
Nu är det så att jag har stött på sötpotatisfalafel hos flera av min bloggkompisar (Annie, Charlotta, Ann-Louise, Pernilla) och kände att det var min tur att testa
Ikväll gjorde jag det grillade brödet och det är helt klart en ny favorit på grillen. I veckan som gick var jag på tjejkväll tillsammans med ett gäng före detta kollegor, som med åren kommit att bli mycket goda vänner
Det är favoriten på vegetarisk pizza - utan tvekan kan jag lova. Med mat, skitsnack, gotte, vin och bara vara vi - för vi är en förjäkla bra kombo hon och jag
Höstens alla matradio-snack på Soundcloud. En ny och sjukt fin bekantskap, Anders Ramsey (vegansk haute cuisine kock deluxe, bland annat ansvarig för den veganska Nobelmenyn), satte upp en pop up restaurang som enbart serverade veganska pizzor enbart för en kväll på ölbaren Omnipollos Hatt vid Götgatsbacken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.