Andra veckan var interiktiglika vass med en salviapesto som jag gjorde om tillvanlig pesto för att få tjejen att äta den, en mexikanskchili som praktiskt taget var tacos på Hälsans köks färdiga tacofärs och sen en potatisomelett (tortilla) med en sallad som vifaktisktinte testade pga av flyttstress
Recensionsexemplar från Fitnessförlaget – stort tack. Olgas mat är fullproppad med rätter som både smakar gott och fyller dig med näring och energi för att du ska klara avträning och vardagsliv
Jag tyckte att de var helt ok, men jag ser ingetdirekt behov av dem imin kost eftersom jag varken behöver minskamittkaloriintag eller minska på kolhydraterna (jag älskar kolhydrater
Något det finns mycket av på marknaden är olika sorters mellanmålsbars eller energibars. En del innehåller bra näringsämnen och utgör ett bra mellanmål medan andra innehåller alldeles för mycket onödigatillsatser
För tryckkokning följer du anvisningarna för respektive märke. Koka upp vatten, salt, skalade och skivade morötter, lagerblad och kryddpeppar i en gryta eller tryckkokare
Innan jag träffade min sambo Jimmy hade jag aldrigätit tjälknöl. Tjälknöl är nog något av det lättaste i matväg, det lagar sig själv i ugnen över natten
Koka upp coca-cola, rivet skal och pressad saft avapelsin, rosmarin, svartpep-par, hackad ingefära, skalad och skivadvitlök, salt och balsamicovinäger, i en gryta eller tryckkokare
Bilden nedan är inte på Åsenfår och inte heller från Huså, utan från en avmina resor i Sörmland. Där hade de verkligen fått äta sig feta och fina under sommaren, på alla fjällängens gräs, örter och blommor
Lägg alla ingredienseri en skål, blanda runt. Kör laxen för sigi matberedaren, lägg i samma skål som torsken och rör ner äggulor, chilisås, gräslök och smaka av med salt och peppar
Vanligtvis så brukar jag ha blandfärs tillmina julköttbullar, men denna gången hade jag nötfärs. Jag älskar doften som spridsi köket när man steker julköttbullar
Låt tomatkrosset rinnaav. Nej, ingenöverdrift. Kavla/tryck ut degen i en pajform och nagga. Jag har älskat denna tomatiga paj ända sedan vi gjorde den i femman på hemkunskapen
Frys in dem med smörpapper emellan så kan du ta fram så många du vill ha för stunden. Prova dig fram till hur stor klick köttfärs du ska ta för att det ska fylla stekpannebotten efter att den är utkavlad
Denna är garanterat en av världens bästa kycklingpajer. Huvudingrediensen är förståss kyckling, men sedan är den kryddad med dragon som bara gör den sååååå smarrig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.