Rawfoodbollarutan tillsatt socker. Rulla sedan bollar i kokos. (4 pers, 10 minuter)1 dl mandlar, med eller utan skal. 1 msk vätska (vatten, havremjölk, kaffe eller vad du känner för)1 msk pepparkakskrydda Kokos att rulla rawfoodbollarna i. 1 msk pepparkakskrydda Kokos att rulla rawfoodbollarna i
Vill egentligen bara visa hur enkelt man kan göra en mättande rawfood vegan sallad, eller som jag kallar denna ”Raw Brunch”, utan att egentligen lägga någon tid alls om man bara har lite grunder i kylen
Att sjunga är för mig ett livselixir, jag kan inte leva utan sång och musik känns det som. Iallafall tror jag livet skulle bli fruktansvärt trist utan sång
De här söta rawfoodbollarna kommer garanterat gå hem hos både stora och små. I helgen experimenterade jag med lite nya rawfood recept och det här är en av de nya skapelserna
I kväll blir det en blandning av rawoch pasta. Raw Sås. Låter kanske konstigt, men faktum är att det är riktigt gott och framförallt lätt att göra en sås på råa ingredienser och sen blanda upp med lite pasta svarvade grönsaker och toppa med lite fetaost och babyspenat
200 g hasselnötter, utan skal 16 dadlar, urkärnade 2 msk kokosolja 2 msk raw kakao eller vanlig kakao 2 tsk agavesirap (eller honung) riven kokos, till garnering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.