---Recept på raw food från Patricia Naumanen på patricianaumanen. Botten och lock3 dl cashewnötter1 dl linfrön2 dl dadlarEn nypa salt1-2 tsk kardemumma1 msk kokosoljaVatten efter behov (degen ska gå att forma)Mixa cashewnötter och linfrön till mjölMixa ner dadlarnaMixa ned resten av ingredienserna
---Recept på råkost/raw food från Aurea på lifefoodyoga. Ingredienser1,2 dl solroskärnor (blötlagda och sköljda, minst 4 helst 8 timmar)1 dl hela linfrön2 dl rödbetsmos (restprodukt när man kör dem i en juicepress)1/2 gul lök2 msk flytande kokosolja (lägg i vattenbad vid behov)1 msk vattenEn lite näve basilika (extra gott till rödbetan)2 krm örtsalt eller himalaya/crystal rock-saltCayennepepparGör så härBlötlägg solroskärnorna över natten och skölj dem
Jag älskar att göra raw cheesecakes till dessert och fika. De allra flesta blir verkligen imponerade att det är en helt raw och “nyttig” dessert/kaka som de äter
Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Originally posted on Nilla's Kitchen. Det är naturligt sött från dadlar och agave och passar till alla säsonger, men verkligen nu till jul
Jag passade på att göra en fantastiskt god och nyttig Raw choklad hallon cheesecake till fikat. Raw kakao innehåller mer antioxidanter än något annat livsmedel och dessutom är det fullt med bra fetter, protein, järn, magnesium, krom, fosfor och svavel vilket gör det till ett riktigt superfood
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.