Gör sedan en massa härlig ramslökscrème eller ramslökspesto och frys in. Värm upp crème fraîche med ramslökscrème eller -pesto, peppra och pressa i lite citron
Denna gång är det musslor som får alldeles delikat smak och vacker färg av ramslökscrèmen jag gjort tidigare och förvarar i frysen – bara att plocka fram till den ena godsaken efter den andra
Det är riktig vår när ramslöken börjar dofta från grannens trädgård. Jag vet att de inte tycker det är lika angenämt som jag, men det är kanske för att jag älskar att ta in den i köket och göra ramslökscreme till lammet, då är det riktig vår
Droppa på den gröna ramslökscrèmen och dekorera eventuellt med ramslöksblommor. Till ca 8 tapas. 1. Salta och peppra kycklingfiléerna och rulla in dem i folie till en smällkaramell
Rumstempererat smör, ramslökscrème, salt och peppar – rörs ihop till ljuvligt smör. Det uppvispade ramslökssmöret formas till en rulle som läggs i frysen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.