Detär ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Och så stöter jag på detta recept, smakar precis som jag vill att de skall smaka
Därför har jag bestämt attdetärsommar i Sjöstaden idag. Detär också dags att slå ett slag för världens mest missuppfattade och hånade grönsak, isbergssallaten
och detuppskattades bland gästerna. lite iskallt vatten. Här har det nämligen vankats party. Jodå, det spelade "Euphoria" mer än en gång kan jag meddela
Idag var det torskburgare med potatis- och palsternacksmos på vår meny från Middagskorgen, men eftersom vädret bjöd på sommarvärme så serverade jag burgarna i bröd istället
Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör. Först ut är botten. Gör under tiden vaniljkrämen genom att skrapa ur vaniljstången och blanda med sockret i crème fraiche
Behöver jag säga attdet var gott. Ifall ni undrar över de små svarta prickarna på jordgubbarna så ärdet från en liten miniomgång jordgubbar där jag sötade med ett mynta- och basilikasocker - lite oväntat men väldigt gott
Jag anser attdetär hälsosamt att ha all typ av mat inkluderad i sin kost, dvs att man ska äta lite av allt så länge man tycker om det och inte har allergier eller intoleranser
Nej det kanske inte är så ekonomiskt smart att köpa färsk ( gärna ekologiskt) kycklingfilé på väg hem från jobbet för att man inte vet vad man ska laga samma kväll
Receptets avslutning sägerdet mesta, "släck onödvändigt ljus, tänd i stället stearinljus, dra ur telefonsladden och stäng alla dörrar, för en sådan här måltid är inte någonting för offentligheten"
En ganska upprörande titel, men efter att ha läst två otroligt avslöjande böcker om vad dagens industriframställda mat består av och hur det tillverkas så är jag inte längre ett dugg fundersam över varför så många får cancer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.