Hur som helst, dagens gästbloggare går i god för att det här är världens kanske godaste köttfärssås. Receptet kommer från en sån här gammal pastakokbok som man köper på bokrean på Ica Maxi och sedan ger till Myrorna för att man inte använder den
Den ska inte bli knaprig. Den får inte ta färg. Rör hela tiden med en trägaffel. Tillsätt färsen och bryn den lätt gyllene under omrörning så att den "grynar" sig
Kom ihåg att om du tänkt koka syrade rödbetor bör du undvika att ha dem i samma kastrull då det färgar av sig på alla andra grönsaker och så vill vi ju inte ha det
Den innehåller bland annat kycklinglever somgörden riktigt mustig. Början med att göra en soffritto och låta den ta tid att utveckla sig bidrar också till den djupa smaken
vegetabilisk mjölkGörsom receptet ovan men byt ut färsen mot qornfärs,pancettan måste du byta ut mot någonting som ger mycket sälta, det är egentligen densom ger mest smak och sälta åt ragùn, bortsett från "soffrittot" -löken, moroten och sellerin
14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Okej det finns shirataki-nudlar som innehåller 0 kalorier men det är ju ingen mat . Nu när jag försöker komma i form igen är veggie noodles verkligen tacksam mat
Det smakade gott i alla fall och Mannen bedyrade att det var hur gott som helst. Det är ju densomavgör smaken och den bör helst få puttra en stund på spisen
Strö den över salladen, brödet eller över ugnsrostade grönsaker. Den nötiga kryddblandningen från Mellanöstern som helt plötsligt blivit en trendkrydda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.