Det här är en rejäl sats som räcker till många hungriga, och som jag delade med mig av till familjens sjuklingar som inte riktigt orkade med att laga mat
salsicciamed smak av rosmarin och fänkål. Vi köpte med ett så kallat korvkorn till köttkvarnen och detta kom nu till användning, första gången vi gjorde egen korv och riktigt bra blev det
Den kryddas med sött paprikapulver, fänkålsfrön, svartpeppar och peperoncino. När jag gjorde Kyckling med chorizo sist så blev jag sugen på att göra egen chorizo igen
Vänd ner vitlök och några basilikablad och smaka av med lite salt och svartpeppar. Stek korvarna i olivolja på medelvärme ca 7 minuter tills de nästan är klara. Lägg i tomater och chili och låt steka med ytterligare ca 2 minuter. 4 färska, rå salsiccia
Gnocchi di patate med en mustig tomatsås kryddad med marsala vin (alternativt sherry) ochsalsiccia. Ta av skinnet på korven, smula ner färsen i en stekpanna med lite smör, mosa med en gaffel och stek tills den får färg
4 600 g strömmingsfiléer 900 g fast potatis 3/4 dl kaviar på tub 3 msk hackad dill 3 msk hackad gräslök 1 1/2 dl grädde 1 äggula 1 dl mjölk 2 msk ströbröd 250 g gröna ärter salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Laktosfri Mjölkdryck 25 % rabatt Valio Eila 1 liter Mer info Ladda kupong
Jag använde en salsicciamed en ganska traditionell kryddning. Gott ochmed en skön, varm hetta. Det här är ett enkelt och gott sätt att tillreda Salsiccia
pasta med tomatsås ochsalsiccia. Stek salsiccian på medelhög värme till korvarna fått fin färg. Antingen gör jag tomatsåsen helt från scratch eller ännu snabbare med konserverade cocktailtomater från Mutti
Det här med egengjord korv är så otroligt underskattat, visst det finns väldigt bra korv att få tag i om man letar tillräckligt, men att själv ha total kontroll på varenda gram råvara som hamnar innanför fjälstret är grymt och kan inte jämföras med fabrikskorv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.