Rabarberkaka medkardemummamaräng. Utomhus råder en stilla, varm och alldeles underbar vårkväll och här sitter jag mätt och belåten efter att ha spenderat de senaste dagarna hos mina föräldrar sysslandes med ett idogt bakande
Fick mer än godkänt av kollegorna och kan varmt rekommenderas nu när rabarberna växer, så man knappt vet vad man ska göra av allt Har ni också detta problem, eller sitter ni kanske inne på en massa perfekta tips vad jag ska göra med dem
På gårdagens blingo party bjöd jag på en rabarberkaka medkardemummamaräng och vispad grädde. pudra med florsocker och servera med lättvispad grädde och ev
Första receptet jag provar en är god rabarberkaka medkardemummamaräng. Under hösten fick jag följa med en vän till en snabbgross och där hittade jag till min glädje fryst rabarber i storpack
Rosarar sötsyrlig och isande rabarbergranité. Det känns bra att avsluta saker med en sammanfattning av vad som har hänt tycker jag, och det är roligt att se vad andra har gjort det senaste året
Rabarberkaka medkardemummamaräng. En syrlig kaka med ett sött täcke - finfin balans. Alltid ett litet gissel det här med när man tar med sig bakverk till jobbet som man sen vill fota
Rättvis chokokärlek med nypon- och havtornscurd toppad medkardemummamarängtopp och vaniljgrädde. Att njuta med rent samvete och så hållbart du bara kan gör livet extra angenämt att leva
När man bjuder på rabarberrutor medkardemummamaräng. Med tolv grader utanför husknuten känns det som om vädergudarna sänder en repris på aprilvädret detta år, men om man får tro vädrlektsrapportören på tvrutan framför mig är värmen på väg framåt nästa helg
Lika självskriven är den handgjorda raviolin i svampmättad consommé – kvällens i särklass starkaste kort – liksom den runda mjölkglassen med råhackad rabarber, rabarbergranité och citronverbena
Jag kommer fira nyår med vännerna från Helsingborg - såsom jag gjort de senaste femton åren. Söta små kardemummamaränger som ska vara en del i kvällens nyårsdessert
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.