Rabarberkaka med kardemummamaräng
Gourmetmorsan
Gourmetmorsan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 andra härliga kollegor Eftersom sötsug och kaffe slog till under fm, passade det ju perfekt att jag igår bakat en rabarberkaka med kardemummamaräng. Oj, oj, oj vad den var god! Fick mer än godkänt av kollegorna och kan varmt rekommenderas nu när rabarberna växer, så man knappt vet vad man ska göra av allt Har ni också detta problem, eller sitter ni kanske inne på en massa perfekta tips vad jag ska göra med dem? Tips gärna!
  • 35 bitar
  • 400 gr rabarber
  • 150 gr smör, rumsvarmt
  • 2 dl strösocker
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 3 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 6 äggulor
  • 1 dl mjölk
  • 6 äggvitor
  • 3 dl strösocker
  • 1 tsk stött kardemumma
  • Florsocker
  • Jordgubbar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.