Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som fåren att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Alltsamman blir ennärapå religiös upplevelse. Jag vet att jag har bloggat om såväl hamburgare som om coleslaw tidigare , menden coleslaw vi gjorde lördags i kväll slog alla tidigare med hästlängder
Rör runt för glatta livet. Lägg kycklingen i en skål, tillsätt kryddorna, salt och lite olja. Sätt ugnen på 175 grader. Du kan ta ungefär 1/2 msk gurkmeja och ca 1 msk ingefära till 900 gram kyckling för att få en uppfattning om mängden. Ställ in i ugnen tills kyckling utan ben uppnår 73 grader och kyckling med ben uppnår 80 grader. Hel eller halv kyckling ska stekas till 82 grader intill benet. 73 grader och kyckling med ben uppnår. 82 grader intill benet
Gjorde enny laddning våfflor till frysenhäromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter mina antingen med lite bär och grädde eller som toast
Något som kanske kan tyckas vara besvärligt, när det är fikadags, men jag har vant mig. Ska hitta på lite nytt fikabröd snart, så Du får lite gott till sommarens kaffekalas
Det tar tid att bli frisk och jag får helt enkelt acceptera att gå på halvfart några dagar till. Som jag berättade i går, fick jag enny bakbok av Emma direktimporterad från Australien med en massa australiensiska recept på kakor, pajer och bakverk
Blev lite små ändringar från förra gången päronkompott. Sist hade jag plockat päron uppe i Varv, denna gång fick det bli päron från affärenmen hittade jättegoda ekologiska päron på ica som hade riktigt fin smak
Den kommer ni ha mycket nytta av. När man bakat en Sans Rival. C&C Trädgårdscafé, Tårtor den. Dela genast bottnarna på mittennär de kommer ut från ugnen
Igår åt vi en väldit lyckad nyårsmiddag med väldigt trevliga vänner som övernattade hos oss. Jag var så fokuserad på att vara värdinna och servera mat att jag inte tog ett enda kort på maten
Så då var det dags för ett nytt år igen. Att sätta sig och fundera över vad som ska bli årets utmaning och sen ge sig hän till denna utmaning är något jag tycker är riktigt roligt
När man har en favorit - Sommarbärcheesecake. C&C Trädgårdscafé, Cheesecake den. Skulle tro att en hel del passade på att åka in till stan för att uträtta ärendennärsolen tog paus
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.