The post Proteingrötmedblåbär, banan, kiwi och röda vinbär appeared first on Hur bra som helst. Toppad med banan, kiwi, röda vinbär, pumpakärnor, solrosfrön och valnötter
Tillsätt yoghurtenmedans du rör. Vänd ner mjölblandningen i smeten. Vi har även ett par buskar med amerikanska blåbär så igår blev det även blåbärsmuffins bakade
När kycklingen börjar bli genomstekt, tillsätt currypastan och låt den fräsa med i nån minut. Är två burkar, den ena med röd curry pasta och den andra med grön curry pasta
Häll smeten i en långform klädd med bakplåtspapper. Lägg blåbär på smeten. Godaste jag ätit på länge. Låt den svalna i formen och lyft sedan upp hela papperet med kakan ur formen
1 Mogen banan5-6 Färska/Frysta Blåbär eller 2 msk Proviva blåbär1/2 Kiwi, skalad och skär i klyftor. 2 msk mjölk (ifall du använder proviva så kan du utesluta mjölken)1 Vaniljstång eller 1krm äkta vaniljpulver ( Kan uteslutas ifall du använder vaniljyoghurt med äkta vanilj i). 1 Vaniljstång eller 1krm äkta vaniljpulver ( Kan uteslutas ifall du använder vaniljyoghurt med äkta vanilj i)
Rör försiktigt i blåbärs purén med en sked lite slarvigt (det blir jättefint när man skär upp cheesecaken än bara en tråkig blå färg som man får när man blandar ordentligt)
Gjorde en sallad till med, roccolasallad, paprika, tomater, gurka och fetaost. Häll den rivna osten över kycklingen, och sätt in i nedre delen av ugnen i 25 minuter. Höj sedan till i mitten av ugnen och låt kycklingen få färg i 20 minuter till. Dela på Twitter 3-4 kyckling ben / per person eller. 25 minuter Höj sedan till i mitten av ugnen och låt kycklingen få färg i. 20 minuter till
400 g krossade tomater. 1 l vatten. 1 gul lök 1 klyfta vitlök 1 msk rapsolja 2 dl torkade röda linser 1 tsk paprikapulver 1 tsk basilika 400 g krossade tomater 1 l vatten 2 tärningar grönsaksbuljong salt och peppar
Sila av saften och koka upp igen. Jag har bara en rödvinbärsbuske och den är ännu rätt så liten men jag fick iallafall ihop 1 liter när jag plockade häromdagen så det fick bli lite gelé av det. Ingredienser1 liter röda vinbär1 dl vattenca 8-9 dl socker per avrunnen liter saftKoka bär och vatten i ca 10 min, pressa bären mot kanten för att få ut så mycket saft som möjligt. 1 liter röda vinbär. 1 dl vatten. ca 8-9 dl socker per avrunnen liter saft
Jag erbjöd mig att köpa medlite fika vilket fru A tyckte var en bra idé. Så jag inventeradelite och så hittade jag det här receptet, knaprig blåbärspaj
Rör ut bensoat i lite marmelad och tillsätt detta. Blanda bärmos och vatten, koka i 15 minuter på svag värme. Tillsätt sockret under omrörning och koka ytterligare i 15-20 minuter eller tills den tjocknar. 2 dl vatten
Kan varmt rekommendera er att testa när baksuget faller på. 4 1/2 dl vetemjöl. Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter. Skriv utFacebookTwitter 1 dl socker. 4 1/2 dl vetemjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.