Rödvinsgryta på oxhögrev med kompott på potatis, palsternacka och vitlök
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg
  • oxhögrev
  • 2 st
  • morötter
  • 0,5 st
  • rotselleri
  • 8 st
  • schalottenlökar el. små rödlökar
  • 1 st
  • hel vitlök
  • 1 st
  • flaska rödvin
  • 2 st
  • lagerblad
  • 2 msk
  • socker
  • 1 st
  • buljongtärning
  • 1 kvist(ar)
  • rosmarin
  • 2-3 msk
  • maizena till redning
  • 2 st
  • palsternackor
  • 1 kg
  • potatis
  • 2 klyfta(or)
  • vitlök
  • 1 msk
  • creme fraîche
  • 1-2 msk
  • smör
  • 1-1,5 dl
  • mjölk
  • salt, peppar och socker
  • 1 st
  • gurka
  • 2 st
  • små rödlökar
  • 1 st
  • liten bit pepparrot
  • 1 knippa(or)
  • persilja
  • 1,5 dl
  • vatten
  • 1 dl
  • socker
  • 0,5 dl
  • ättika (12%)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.