Rödbetschutney med fikon och rabarber Rödbetor är roliga. Inte nog med att de helst skall ätas tillsammans med mjölkprodukter (fråga vilken husmor som helst ur …Fortsätt läs » Ängeln i köket
Rödbetschutney med ingefära 1. Skala rödbetorna och skär dem i drygt centimeterstora kuber. Skala och skiva ingefäran. 2. Hetta upp oljan i en stekgryta över hög värme Tasteline
Rödbetschutney Koka rödbetorna i vatten tills de blir mjuka. Skala rödbetorna och skär dem i bitar. Skala äpplena och skär dem i bitar Matklubben.nu
Rödbetschutney med ingefära Hetta upp oljan i en gryta över hög värme. Tillsätt scharlottenlök, vitlök, ingefära och rödbetor, dra ner på värmen ordentligt och låt puttra i 10 min Matklubben.nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.