Rödbetschutney med fikon och rabarber Rödbetor är roliga. Inte nog med att de helst skall ätas tillsammans med mjölkprodukter (fråga vilken husmor som helst ur …Fortsätt läs » Ängeln i köket
Rödbetschutney med ingefära 1. Skala rödbetorna och skär dem i drygt centimeterstora kuber. Skala och skiva ingefäran. 2. Hetta upp oljan i en stekgryta över hög värme Tasteline
Rödbetschutney med ingefära Hetta upp oljan i en gryta över hög värme. Tillsätt scharlottenlök, vitlök, ingefära och rödbetor, dra ner på värmen ordentligt och låt puttra i 10 min Matklubben.nu
Rödbetschutney Sätt ner värmen och koka sakta under omrörning då och då (rödbetschutney bränns lätt vid om man inte rör om noga) Matklubben.nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.