Häll på Olivoljan och krama med händerna mangold bladen så att du bryter ner strukturen lite. (Går lättast om du gör det i en skål med vatten så att det inte stänker, sila sedan i ett durkslag)
H. a. e. n. r. i. k. t. g. m. y. s. ". A. l. h. j. ä. d. v. f. å. u. p. o. ö. -. D. b. J. ,. R. c. P. F. x. Ö. B. E. T. S. C. I. O. M. V. N. K. 5. 0. 3. 1. 2. 4. /. w. L. 6. 7
Koka rödbetorna tillsammans med lagerblad, kryddpeppar och timjan i vatten som precis täcker dem. Mosa chèvre och blanda med crème fraiche och riven pepparrot
Fräs löken och mangoldstjälkarna mjuka i generöst med olivolja. generöst med olivolja. Den här rätten smakar Grekland, salt fetaost, oregano, mangold och olivolja
Lyft upp gelatinbladen och låt det vatten som finns kvar följa med. Mixa massan ordentligt och smaka av den noga med kryddorna, sila genom en chinoise eller finmaskig sil
När pastan är nästan färdigkokt tillsätter du mangolden som du skurit i strimlor, börja med stjälkarna och lägg sedan i bladen och även spenaten samt chilin
Jag har alltid älskat mangold och särskilt de här knippena med blandade vackra färger –. Tillsammans med sardellfiléer, citron, oliver och lite vitlök blir det en riktig italiensk höjdare full av
Mosa chèvre och blanda med crème fraiche och riven pepparrot. Skiva rödbetorna tunt och lägg upp dem på fyra tallrikar med en klick av chèvre- och pepparrotscrèmen
Tvätta rödbetan och lägg i gryta med saltat vatten, låt koka tills den är mjuk, i detta fall tog det rätt lång tid då den var jättestor men som med potatis, man får hålla koll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.