Vi har länge velat prova på rödbetscarpacciooch nu fick vi äntligen chans till det. Alla vet ju att rödbetor och fetaost är goda att kombinera och därför rörde vi ihop en fetaostkräm att toppa de kokta rödbetsskivorna med
H. a. e. n. r. i. k. t. g. m. y. s. ". A. l. h. j. ä. d. v. f. å. u. p. o. ö. -. D. b. J. ,. R. c. P. F. x. Ö. B. E. T. S. C. I. O. M. V. N. K. 5. 0. 3. 1. 2. 4. /. w. L. 6. 7
Lyft upp gelatinbladen och låt det vatten som finns kvar följa med. Skala och skiva rödbetorna så runt som möjligt och bred ur dem vackert på kylda rallrikar
Tvätta rödbetan och lägg i gryta med saltat vatten, låt koka tills den är mjuk, i detta fall tog det rätt lång tid då den var jättestor men som med potatis, man får hålla koll
Blanda pastan med såsen och tillsätt citronsaften, hälften av ruccolan samt de soltroakde tomaterna. Räkor är alltid uppskattat hemma hos oss vad man än gör med dom, så den här rätten från Jamie Oliver kunde ju inte bli annat än god
Den här med chili, vitlök och tiimjan blev riktigt riktigt god. salt, svartpeppar och vitpeppar. Perfekt med ett glas rött och en vitlöksbaguett på fredagskvällen
Jag är verkligen glad i medelhavssmakeroch har alltid ett (eller två. Servera med potatisklyftor. Såklart är även olivolja, basilika, soltorkade tomater och oliver stapelvara i mina skåp
Blanda spaghettin med såsen och tillsätt citronsaften och hälften av rucolan. När vitlöken börjar få färg tillsätts räkorna, som får fräsa med någon minut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.