Koka rödbetorna. Ho-ho-ho, tomten önskar eder alla en riktigt grön jul. Finrivvitlök & buljong. Mixa allt utom purjolöken, vilken du fiiinhackar och blandar ner sist
En riktigfavorit som man intetröttnar på, oavsett om det är höst eller inte…. Åt middag med ett par vänner i helgen och viville ha lite hösttema på maten så till förrätt blev det rödbetor med chèvre och valnötter
Koka rödbetorna och skala, dela dem i kvartar eller halvor om de är stora, fördela itallrikar. Väldigt enkelt recept men mycket gott, det passar ju både som förrätt eller som ett tillbehörvidgrillen eller buffén
Härligt röd söt marmelad. Smaka, tillsätt mer socker vid behov. Häll en sked marmelad på kall tallrik, drag skeden igenom, när marmeladen interinnerihopigen är den klar
Lägg tillsist på de varma rödbetorna och fetaosten och toppa med frön, olivolja och balsamico. Dra av skalet med händerna, skär i klyftor och lägg i en ugnsform
Häll av vattnet och spola rödbetornai kallt vatten. Strö över pinjekärnor. Skala rödbetorna genom att gnida av skalet med händerna eller skrapa med skalkniv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.