Rågbrödsmacka, med hummus, äggröra och granatäppelstekta tomater
sevan.se
sevan.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 skivor rågbröd
  • 1250 g Cocktailtomater på kvist
  • 12 tsk granatäpplesirap
  • 1 Flingsalt & nymald svartpeppar
  • 1250 g Sevan Hummus Original
  • 14 Ägg
  • 14 msk mjölk
  • 1 Salt
  • 1 Olivolja att steka i
  • 1100 g grönkål alt baby spenat
  • 1 Toppa med chiliflakesHetta upp lite olivolja i en panna. Lägg i tomaterna med kvist och allt, eller plocka av tomaterna och dela dem. Häll i granatäpplesirap och skaka runt. Salta och peppra lätt och låt svalna något.
  • 1 Vispa ihop ägg och mjölk. Tillsätt en nypa salt. Hetta upp olja i en panna och häll i äggvispet. Sänk till medelvärme och rör runt tills du har en krämig äggröra.
  • 1 Ansa och bryt grönkålen.
  • 1 Bred hummusen på brödskivorna. Fördela grönkålen och sedan äggröran. Lägg på tomaterna och toppa med chiliflakes. Garnera med ärtskott eller smörgåskrasse.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.