Helstekt oxfilé med potatisterrin och pepparsås Oxfilé800 g oxfilé (mittbit) 2 msk smör 1 msk olja 1 klyfta vitlök, krossad 2-3 kvist färsk timjan salt peppar www.koket.se
Oxfilé rossini med magisk madeirasås och hyvlad tryffel Potatisfondant deluxe2 bakpotatis 3-4 msk ankfett 3-4 kvist färsk timjan salt. 4 bit oxfilé, hängmörad mittbit (à 200 g) 2 kvist färsk timjan 1 klyfta vitlök, krossad 4 skiva anklever 1 svart tryffel smör, till stekning rapsolja, till stekning www.koket.se
Japp – Magisk kladdkaka som får smaklökarna att dansa! | Catarina Königs matbloggcatarinakonig.ellematovin.se
Catarina Königs lyxtacos Häll det smälta smöret med oljan över mjölet och rör med gaffel till en "typ" smuldeg. Vispa äggulor hårt med elvisp ellrt för hand och portionera i lite, lite olja i taget www.koket.se
Catarina Königs pasta arrabiata Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Arrabiatasås 3,5 klyfta(or) vitlök(ar) 2 st gul lök(ar) , små 1 msk olivolja 800 gram körsbärstomater , konserverade 0,5 tärning(ar) grönsaksbuljong 0,5 kruka(or) basilika 0,5 krm chiliflakes 1 krm salt Pasta 400 gram spaghetti 1 tsk olivolja 1 msk salt 0,5 msk smör 1 krm svartpeppar Tillbehör 100 gram mozzarella 25 gram grana padano Köp receptet Näringsvärde Kcal www.tasteline.com
Catarina Königs recept på varm brietårta 500 g brieost 150 g blandade nötter 50 g torkad frukt (t ex fikon, dadlar, aprikoser) färsk rosmarin 3 msk honung, flytande flingsalt www.koket.se
Catarina Königs pasta arrabiata Salta och smaka av med chiliflakes efter smak och tycke. CatarinaKönig. Snurra upp en portion pasta med en tång MatHem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.