Det drar ur stärkelse och leder till vattnig potatisgratäng istället för krämig. (Anledningen till att man kokar detta är att potatisgratängen går fortare att göra och att kryddorna fördelar sig bättre och potatisen och löken blir mjuka
Idag bestämde jag mig för att färdigställa receptet med ugnspannkakan. Ugnspannkaka LCHF. Jag har fått en hel del frågor på hur jag gjorde den men jag var inte riktigt nöjd med det tidigare receptet så nu var det dags att laborera lite till… o dessutom hade vi ingen lunch så det var lägligt
Recept. 2-3 msk creme fraiche. 2-3 msk creme fraiche. Jag fick ju en lökhackare av mistern för ett par år sedan, den är minst sagt praktisk när man ska göra stroganoff
TwitterFacebookTumblrE-postGillaGilla Laddar. Här kommer självklart receptet på godbiten. I originalreceptet skulle 3 ägg knäckas ner i bechamelsåsen men jag avskyr äggstanning så vi undvek det och lade till ost istället. Rosta i ugnen tills att de är gyllenbruna (i ungefär 25-30 minuter)
recept-->> Wallenbergare typ. Men det är justerat i receptet. Potatisgratäng i pottan. Potatisgratäng. 6,) Kör 5,5 tim på låg - Lyft INTE på locket under tiden. 9,) Kör 1 tim till på låg - Lyft INTE på locket under. 1 tim till på låg - Lyft INTE på locket under
Nu har den här damen ätit middag och när jag var och handlade i Torsdags så sprang jag på rättika. har letat på flera ställen men inte lyckats att hitta den men på Willys i Mariestad hittade jag den äntligen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.