Vänd fiskfiléerna i mjölblandningen och skaka av överflödigt mjöl. Fiskfiléer limone4 port700 g vit fisk1 tvättad citron½-1 tsk salt2 msk vetemjölnymald svartpeppar3 msk fint hackad bladpersiljasmör eller margarin och olivoljaTill serveringKokt eller pressad potatiscitronklyftorsockerärter eller broccoliBlanda på en stor flat tallrik rivet skal av citronen med vetemjöl, persilja, salt och peppar
Lägg fiskfiléerna platta eller dubbelvikta om du vill få plats med många i pannan – ihoprullade. Sjud upp fiskbuljong och häll den över fiskfiléerna så att den nätt och jämnt täcker fisken
Vik ihop fiskfiléerna och lägg dem ovanpå broccolin. Fyll fiskfiléerna med en blandning av senap och crème fraîche innan du lägger dem på broccolibädden
500 gram fiskfiléer ex. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fisken i en ugnsäker form. Häll över vinet. Blanda smör & rapsolja, ströbröd, persilja, salt och vitlök
Doppa fiskfiléer, skalade räkor, kräftstjärtar, bläckfiskringar, grönsaker som lökringar, skivad zucchini, paprikabitar eller morotsstavar i smeten och fritera i 180 grader i 3-4 minuter tills de fått färg. ca 600 gram fiskfiléer, skalade räkor, kräftstjärtar, bläckfiskringar, grönsaker som lökringar, skivad zucchini, paprikabitar eller morotsstavar att fritera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.