Fisk i vitvinssås med vitlök & persiljetäcke!
mikaela.cooper.3
mikaela.cooper.3

Fisk i vitvinssås med vitlök & persiljetäcke!

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 3.3 3 röster

Ingredienser

  • 500 gram fiskfiléer ex. gös, sej eller torsk
  • 1 dl torrt vitt vin
  • 4 msk smör & rapsolja
  • 1/2 dl ströbröd
  • 1/2 dl hackad färsk persilja
  • 1/2 tsk salt
  • 2 st pressade vitlöksklyftor

Beskrivning

    Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fisken i en ugnsäker form. Häll över vinet. Blanda smör & rapsolja, ströbröd, persilja, salt och vitlök. Bred det över fisken. Tillaga i mitten av ugnen i ca 25 minuter.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.