Stuvad kycklinglever med kantarell och purjo. örtsalt och malen vitpeppar. Stek svamp tills vätska kokat in och den börjar ta lite färg, lägg åt sidan och fräs purjo och chili mjukt
Skölj och finhacka purjolöken. Smaka av med salt och peppar och servera. 5 medelstora potatisar (760 g)1 purjolök ( 400 g)Vatten1 tsk salt2-3 msk köttfond (byt ut till grönsaksfond så får du den helt vegetarisk)Skala potatis och skär i små kuber
Bryn hastigt kycklingfilén i smöret, och krydda med. Lägg kyckling, purjo, paprika och champinjoner i. Blanda sambal oelek med grädden och buljongtärningar - häll
Vi ska naturligtvis vara vänliga och omsorgsfulla mot varandra VARENDA vecka, året runt, men ibland kanske man måste tänka till lite, och vara lite extra vänlig
Vilken härlig och solig dag det blev. De mörka molnen försvann och fram kom en klarblå himmel. Jag gillar fiskgratänger då det är lätt att göra och ugnen sköter jobbet själv sen
Fisk och Skaldjur ⁄ Förrätt ⁄ ReceptKantarellsoppa med pilgrimsmusslor, bacon och friterad purjo. Toppa sen med knaperstekt bacon och friterad purjolök
Lite pilgrimsmusslor på det och sen toppa med knaperstekt bacon och friterad purjolök. Mängden kantareller beror helt och hållet på ens beroendegrad (finns det nån stödgrupp
Ha i crème fraiche, soja, salt och peppar. När fyllningen kokat ihop ordentligt lägger du fyllningen på kotletterna och viker ihop dem och fäster med tandpetare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.