Sätt ugnen på 175 grader. Smöra en 22 cm i dm form. Rör mjöl, natriumbikarbonat, salt och kryddorna. I en annan skål vispa ägg, socker, smör och pumpa pure tills allt är sammansatt
Här kommer de nu med en annan frosting. Denna frosting av Mocha Spread med bitar av små kaffebönor från Lidl, gjorde sig verkligen o cuppisarna blev Mer än bara Mumma
En god och enkel frosting med cream cheese (naturell färskost) och smak av vanilj, som är supersmidig att ta till när man ska dekorera cupcakes eller kakor
De här söta cupcakesen hade vi med oss hem till ett par vänner och deras nya bebis igår. Låt muffinsen svalna innan du brer på den i ett jämnt lager med en slickepott eller spatel
Den här frostingen måste vara det bästa som hänt på länge (Browned butter frosting). Frostingen har en bas av brynt smör och får den där knäckiga/karamelliserade smaken
Servera med grädde och dina favoritbär. 2 butternut pumpor / pumpkins5 ägg / eggs1 dl sukrin / erythritol 8 droppar stevia / drops of stevia5 dl mjölk / milk2 dl mandelmjöl / almond flour0,5-1 tsk bittermandelessens / bitter almond essensSalt till vattnet / to the boilingDela pumporna på längden och gröp noga ur alla kärnor och trådar
Vispa ägg och socker pösigt med elvisp. Bred toppingen på kakan och toppa med torrostade pumpakärnor. Häll smeten i en smörad, bröad form med löstagbara kanter, ca 24 cm i diameter
Den blev smarrig den med och färgen blev helt underbar. Hur som helst är det bara att röra ihop alla ingredienser och ställ kallt en stund - se till att du har fått till en fast smet, annars i med mer florsocker
Det är inte så att jag har gjort något speicellt heller, utan har passat på att äta lunch med mina föräldrar, titta lite i affärer, baka och jobba med företaget och ska fika med Artur efter hans praktik
Resultatet – en släng-dig-i-väggen-god-pumpakaka-med-kokosgrädde. Snubblade över ett recept hos Fanny som jag genast kände att jag ville springa till köket och experimentera med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.