6 timmar
Titta till köttet lite då och då så att det inte kokar bort för mycket vätska, i så fall så häll på nån dl vatten till. Det är klart när köttet är så mört att det faller ihop bara du petar på det. Mosa och luckra upp köttet genom att dra i det med en stor gaffel. Blanda med såsen. Smaka av med lite mer kryddor om det behövs.
Pulledpork är fläskkarré som får steka länge i ugnen och har sitt ursprung från sydstaterna i USA. I det här receptet använder jag en barbecuesås med farinsocker som har en perfekt rökig smak av hickory den sätter piff på hela rätten
Perfektbjudmat. Servera med ris Lycka till. Här kommer ett av mina absoluta favorit recept. Det är en väldigt enkel maträtt som görs med väldigt enkla medel
Eftersom man inte behöver försteka köttet något, såsen tillagas samtidigt som köttet och allt går att förbereda så är det en perfekt bjudrätt när man är många
– I tortillas bröd med grönsaker (fotot). – i hamburgarbröd med grönsaker. Syrad rödlök är riktigt gott ihop med köttet, klicka här för att komma till recept
Handla lite till fredagsmyset. PulledPork har jag tänkt att göra länge. Bara att blanda såsen och lägga den tillsammans med en köttbit i en gjutjärnsgryta, sätta in den i ugnen på morgonkvisten på låg värme och sen göra vad man vill resten av dagen för att sedan komma hem på eftermiddagen och plocka ut grytan
Marianden varierar från gång till gång, lite beroende på vad jag är sugen på. Pulledpork. Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Man kan ju sätta in två grytor samtidigt om man ska räcka tillmånga. En annan maträtt som är bra att förbereda innan som passar till en sådan tillställning är pulledpork
Igår lagade jag nämligen "pulledpork" till middag. Ni som inte hört talas om denna rätt förrut så är det helt enkelt en bit fläskkött som täcks med en marinad och tillagas i ugnen på svag värme lääääänge så det blir otroligt mört att man bara drar isär det
Vi han tom åka till stranden och njuta medans köttet skötte sig fint i ugnen. Pulledpork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.