Här kommer dagens söndagsstek i form av Ekolamm med ugnsrostade grönsaker och en kräm på vårlök. Vi köpte för ett tag sedan ett helt lamm tillsammans med vänner
Utvärderingarna av kursen som skrevs efter avslutad måltid visade att deltagarna tyckte att kvällen hade varit trevlig och god och att de tyckte att det var en kul idé medsvenska hösttapas som After workkurs
Den ytterst milda kyckling med potatis och rotsaker som man kanske ofta börjar med känns inte så spännande längre för en nio-månaders, så tanken var att hotta upp det lite mer med annan kryddning och mer grönsaker
Toppa med gräslök. Toppa med rödlök, citronklyfta och svartpeppar. Skär kumminosten i tärningar och förvara i lufttät burk i kylskåp, kan göras två dagar i förväg
Håller ni med. Förra året genomfördes en undersökning av svenskarnas julbordsfavoriter. Jag håller nog med om att det skulle bli konstigt att inte ha en skinka på jul, däremot är revbensspjäll något vi sällan haft på julbordet, även om jag tycker det kan vara gudomligt gott
Just nu har jag mjölkiga isbitar i frysen för att ha i mina smoothies – tar helt enkelt en skål och blandar valfri nötmjölk/kokosmjölk med lite risprotein och fryser in i små silikonformar för att snabbt kunna mixa kallt
Dagarna är nämligen ganska hektiska med lärarjobb och dessutom intensiva dagar i stugan. Under en mulen dag i förra veckan lagade jag svenska köttbullar i italiensk tomatsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.