Och efter detså kom jag på att jag skulle jue till optikern för nya linser. att säga till mamsen att jag ska gå hem till dom i morgon innan vi drar vidare på kalas
Ser du ordet "arom" så släng ifrån dig skiten så långt du bara kan, för det innebär att innehållet är så utarmat att tillverkaren har varit tvungen att proppa i smak som tagits fram på kemisk väg för attdet ska vara ätbart
I så fall tror jag att jag är det. ) Enkelt att göra och riktigt gott. Eventuellt kan du hälla på lite köttsaft ifall du vill späda rätten eller få lite mer sås
Att mackor kan varaså gott. Nej, precis - det finns inga skäl till attinte göra det. Det jag längtar efter är lugnet, naturen som kommer vara alldeles vit i mörkret, tystnaden, kravlösheten, gos med katter, matlagning, vedeldad bastu och att bara vara med Mannen i mitt liv
Observera att beroende på ugn och storlek på tomatbitarna kan tiden variera – har de inte torkat tillräckligt är det bara att köra dem längre, ser ut attvara klara innan avbryter man bara tidigare
Jag är en sån som inte äter frukost till vardags. Jag får uppdatera inlägget om några dagar, då vet jag om det funkar att göra storsats och ha i kylen eller om jag blev tvungen att slänga hälften för attdetinte var gott dag tre
1 helt ägg + 1 äggula (ta två äggulor om de är små ägg)2 dl rapsolja 1 tsk vitvinsvinäger1-2 tsk dijongsenapSalt och vitpepparKnäck äggen i en hög mixer-bunke (sån hög rund ni vet)Häll över oljan och resterande smaksättningar
Det är inte många ingredienser med i receptet men det krävs faktiskt inteså mycket mer för att njuta av en otroligt god middag, var smak har sin plats och det finns ingen större konkurrens på tallriken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.