Bryn köttet på båda sidor i en stekpanna med smör. Smaka av med salt och peppar. Garnera med paprika i bitar och persilja och servera med sparrispotatis och haricots verts
Vispa upp stekskyn med lite vatten. Tunnskiva potatisen och lägg den en stekpanna med smör. Stek på medelstark värme och vänd runt tills nästan alla skivor fått lite färg
Sätt ugnen på 225°C. Skala och skiva potatisen. Skiva tomater och squash. Fördela potatis, tomat och squashskivor som taktegel så det blir ganska lågt i 1-2 ugnssäkra formar
Vispa upp stekskyn med lite vatten. Tunnskiva potatisen och lägg den en stekpanna med smör. Stek på medelstark värme och vänd runt tills nästan alla skivor fått lite färg
1,5 kg lammkött för gryta med eller utan ben, hel fin lammnacke (som jag tycker är det godaste på lammet för gryta) benfria grytbitar eller skivad lammbog
Smaka av med salt och peppar. Sila av pastan och blanda med färssåsen. Täck med folie och grädda i 20 min i ugnen. Värm haricot vertsen ca 1 min i en kastrull med vatten på spisen
Sätt ugnen på 225°C. Skala och skiva potatisen. Skiva tomater och squash. Fördela potatis-, tomat- och squashskivor som taktegel så det blir ganska lågt i 1-2 ugnssäkra formar
Bryn köttet på båda sidor i en stekpanna med smör. Smaka av med salt och peppar. Garnera med paprika i bitar och persilja och servera med sparrispotatis och haricots verts
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.