Någon mer än jag som ÄLSKAR frukost. För mig är det nog det bästa målet på dagen, jag skulle nog kunna leva på frukostmat resten av mitt liv (om man bortser från pepparlaxen från Wahlströms fiskbutik i Utvalnäs som jag berättat om tidigare)
Sitter och googlar efter tips på vad jag kan bjuda på som dessert till nyår. Ramlade över det här receptet, låter både gott och festligt med den rosa färgen
Det blir en trippel chokladmousse tårta på browniebotten. Nu är min nyårstårta näst intill färdig. Jag älskar choklad, och kände för att göra en moussetårta denna gången
Lägg i resten av ingredienserna och mixa tills du får en slät och fin chokladmousse. Lägg nötterna i en mixer och mixa på hög hastighet några minuter tills du får ett mjukt krämigt nötsmör
Här kommer mitt recept på ett riktigt gott proteinrikt bröd med jäst. Proteinrikt bröd7 dl vatten5 dl gryn blandat med rågkross (jag tog 2 dl råggryn, 2 dl havregryn och 1 dl rågkross)(koka upp detta och låt stå i 30-60 min)1,5 dl vatten250 g kvarg50 g jäst2,5 dl bakpro (bak protein)2 dl havrekli3 dl grahamsmjöl4 dl dinkelmjöl1/2 - 1 dl surdeg (inte ett måste)2 dl rågsikt2 dl solrosfrön1 dl linfrön1 dl pumpafrön2 tsk saltBlanda allt och knåda i 10 min, Degen ska vara väldigt kladdig men inte rinnig
Chokladmousse med After eight. 2014-12-19, 10. 01. Hej. Ingredienser. 150 g mörk choklad3 dl vispgrädde2 ägg6 st After eightServera med grädde och After eightGör så här
Semlan, denna klassiker som de börjar sälja redan i november nuförtiden. Jag har egentligen aldrig varit speciellt förtjust i semlor, tycker de mest är torra och stabbiga och jag tror aldrig jag ätit upp en hel semla i hela mitt liv
Vit chokladmousse - perfekt som efterrätt efter en middag. Nu när helgen börjar närma sig tänkte jag passa på att dela med mig utav ett smarrigt recept som jag hittade här
Proteinrikt pizzafyll. Så gjorde jag. Först blandar jag alla ingredienserna till pizzabotten till en lagom konsistens (inte för rinnig bara) och fördelar hackad chili i ena hälften och persilja i andra hälften av smeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.