Jag ÄLSKAR shortbread. Det är de godaste kakorna som finns. Jag brukar köpa färdiga kakor från Walkers men tänkte att det borde ju kunna gå att baka själv
Yesterday, it was Helena from "Hemma med Helena" who treated us with a super cute DIY project for the Christmas Tree and tomorrow it'll be "Djura Bok & Pappersverkstad" that will be responsible to show you something amazing, and I'm pretty sire she will
1 förpackning Bladspenat1 förpackning ASC certifierad laxfilé2 dl crème fraiche1 st citron saft och zest1-2 st vitlöksklyftor finhackadechiliflakesolivolja salt och peppar
Jag sitter och läser min vän, OS-simmerskan Gabriellas Fagundez blogg, där hon berättar om sitt volontärarbete för Project Playground nere i Sydafrika där hon lär barnen i kåkstäder att simma
1 förpackning Hackad spenat1 st gul lök2 st vitlöksklyftor5 dl matlagningsgrädde2 dl vatten2 st grönsaksbuljongtärningriven muskot salt och peppar hackad gräslök
Istället har jag ugglat inomhus, ätit massor av pulled jackfruit och sett så många avsnitt project runway att jag snart kommer starta syateljé, åtminstone om den här kylan fortsätter
Pizzan ska gräddas underifrån som i en riktig pizzaugn. Till Trettondagen så tillagade jag en 4 kilogram tung Kalkon och naturligtvis blev det en hel del kvar
Min alldeles egen pizzaugn. Det är en pjäs, en best, ett Forsmark men också en pizzaugn. Det hela började när min matlagningsvän på sitt vanliga manér skickade en bild på en italiensk pizzaugn
från Food Matters Project via Pintrest. . Finns inget bättre än frukost, eller ja, förutom brunch. Här kommer 2 snabba recept på brunchrätter som man kan göra till många
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.