Tar inte särskilt lång tid att göra, det är långkoket som tar sin tid, men det sköter sig av sig självt Den franska grytan har egentligen innehåll av svamp också, nämligen champinjoner, men det ville inte jag ha i Dessa lägger man annars i mot slutet, tillsammans med lökarna
Idag blir det fransk mat rakt igenom. I några dagar har jag haft siktet inställt på BoeufBourguignon, men jag hade ingen aning om att det skulle bli så här bra redan timmarna innan
Hösten är som gjord för franska aftnar, minst sagt. boeufbourguignon med tarte tartin som dessert. Garnera med ett paket stekt bacon och massor av färsk persilja eller franska örter
Efter att ha köpt Julia Childs kokbok och tittat på filmen Julie and Julia för ett par år sen hade jag en period där jag började äta BoeufBourguignon alldeles för ofta
Här kommer den, den absolut godaste grytan som finns. Grundreceptet och bilden kommer från ICA buffe. Som vanligt gör jag en rejäl omgång när jag väl gör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.