Jag bakade en glutenfri rosa prinsesstårtamed vaniljkräm och björnbärssylt. Vaknade upp i en solig söndag och tog mig ut på en promenad ner mot havet med Kerstin
Ingredienser Portioner. Ger 1 bröd 1 stort ljust runt bröd 150 g mjölkfritt margarin 3/4 dl olivolja 3 finrivna vitlöksklyftor 1 dl finhackad persilja 2 krm salt 2 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Försvinner då i min egen lilla värd och tycker det är så kul att hålla på med mitt krims krams. Önskar dygnet hade haft fler timmar så att jag fick roa mig oftare med detta
eftersom en av familjemedlemmarna numera helst äter veganskt ville jag prova att baka en av favorittårtorna - den klassiska prinsesstårtan helt utan ägg eller mjölk
Täck krämen med plastfolie så att folien ligger emot krämens yta. Blanda ägg och strösocker i en kastrull på medelvärme och värm till fingervarmt under omrörning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.