This super easy and delicious recipe is inspired by the lovely blogger Vegan Miam, and although you can choose to buy artichoke cream I would highly recommend making your own, it’s both cheaper and very quick to make – so no excuses
Now, when you do not want to have Christmas food anymore and you might be thinking about New Year's food, these can be a good accompaniment to champagne, puff pastry filled with soy and cream cheese
1/2 cup milk1/2 cup water1 teaspoon salt1 tablespoon Imperial Sugar Extra Fine Granulated Sugar7 tablespoons unsalted butter, in slices1 cup 3 tablespoons bread or all purpose flour*4 large eggs 1 egg whiteIce Cream2 1/4 cup milk1 cup Imperial Sugar Extra Fine Granulated Sugar2 cups whipping creamPinch salt1 tablespoon vanilla extractChocolate Ganache or Sauce*Spoon
This year a good friend of mine came by and surprised me with some puff pastry-buns that she made. It's originally a cardamom bun that is served with whipped cream and a sort of almondcream
Här kommer det bästa av två världar – ice cream chocolate chip cookies. Kakorna flyter ut något så beroende på hur stora du vill ha dem är det lagom med 9-12 st/plåt. Grädda i 200 graders värme i ca 8-10 minuter
Till efterrätt gjorde jag en Banana Cream Pie som från grunden är Roy Fares recept. Här är förra gången jag gjorde en Banana Cream Pie men då använde jag ett annat recept som inte hade så många moment
Sen gjorde jag denna smarriga Banana Cream Pie. Grädda 13-15 minuter i 180 grader och hacka den vita chokladen och strö över pajskalet så att det smälter. 1 burk färdigkokt karamelliserad mjölk eller koka själv 3-4 timmar. 13-15 minuter. 3-4 timmar
Inlägget Puff puff- Västafrikanska munkar dök först upp på ZEINAS KITCHEN. 1 stort fat med puff puff (du kan halvera mängden om du vill göra en mindre sats) 4,5 dl ljummen vatten 8 dl vetemjöl 2 tsk torrjäst 1-1,5 dl socker (justera sötma efter smak, jag har i 1 dl socker) 0,5 tsk muskot eller kanel 0,5 tsk salt Fritering. Låt smeten jäsa i ca 45-60 min. 1-1,5 dl socker
Enligt Per Morberg ska man bränna av cream bruleen två gånger, det gjorde vi idag. Cream Bruleen gjorde jag i eftermiddags och så brände vi av dessa innan vi åt dem ikväll
Vispa samman cream cheese, florsocker och vaniljextrakt och häll ner oströran över smeten och swirla runt med en kniv så att det blir ett marmorerat mönster
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.