This super easy and delicious recipe is inspired by the lovely blogger Vegan Miam, and although you can choose to buy artichoke cream I would highly recommend making your own, it’s both cheaper and very quick to make – so no excuses
Now, when you do not want to have Christmas food anymore and you might be thinking about New Year's food, these can be a good accompaniment to champagne, puff pastry filled with soy and cream cheese
1/2 cup milk1/2 cup water1 teaspoon salt1 tablespoon Imperial Sugar Extra Fine Granulated Sugar7 tablespoons unsalted butter, in slices1 cup 3 tablespoons bread or all purpose flour*4 large eggs 1 egg whiteIce Cream2 1/4 cup milk1 cup Imperial Sugar Extra Fine Granulated Sugar2 cups whipping creamPinch salt1 tablespoon vanilla extractChocolate Ganache or Sauce*Spoon
Once again it's time for the spring tradition, the Swedish pastry "Semla". It's originally a cardamom bun that is served with whipped cream and a sort of almondcream
Montering. Till efterrätt gjorde jag en Banana Cream Pie som från grunden är Roy Fares recept. Här är förra gången jag gjorde en Banana Cream Pie men då använde jag ett annat recept som inte hade så många moment
Nice Cream – Nyttig glass som uppskattas av alla i familjen. Nice cream – Grundrecept. Dessa supergoda nice cream bowls är helt mejerifria och innehåller endast 2 ingredienser
Enligt Per Morberg ska man bränna av cream bruleen två gånger, det gjorde vi idag. Cream Bruleen gjorde jag i eftermiddags och så brände vi av dessa innan vi åt dem ikväll
Låt svalna och ställ kakan i kylen innan servering. Vispa samman cream cheese, florsocker och vaniljextrakt och häll ner oströran över smeten och swirla runt med en kniv så att det blir ett marmorerat mönster
Färga din cream cheese frosting i olika färger med karamellfärg eller behåll den vit. Cream cheese frosting60 g mjukt smör 5 dl florsocker 1 tsk vaniljsocker 1 msk färskpressad citron, saften 100 g Philadelphiaost Några droppar valfri karamellfärg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.