Det finns nästan inget som gör mig så glad som när andra delar med sig av sina favoritrecept. Häromveckan när jag satt vid lunchbordet på jobbet och gnällde över att J inte vill äta vitfisk berättade min arbetskompis M om sitt spännande sätt att tillaga vitfiskfiléer
Vik sidorna till två trianglar med spetsar som pekar ut åt sidorna. Vik ut de fyra spetsarna som utgör trianglarnas övre och undre kanter överspetsarna som pekar ut åt sidorna
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
De här ostbollarna som innehåller flera olika sorters ost och som har blivit rullade i sesamfrön, chiliflakes och krasse är oemotståndligt goda, och perfekta att servera med tandpetare som mingelmat
De här är köttet som är väldigt lättlagat egentligen. Köttet som räcker hela veckan. För det som har lite problem att komma in i det strikta igen efter påsken rekommenderar jag verkligen att ni läser vad jag har skrivit tidigare om matbeteende, stress och att vara närvarande
Det här receptet snubblade jag över i den otroligt fina bloggen Bara en kaka till, baguetter som jäser över natten (i rumstemperatur) bara att baka ut på morgonen och grädda
Än finns det chans till fina dagar, som gjorda för grillning. Ja, egentligen går det ju att grilla året runt bara man har viljan, lusten och orken, för det är ju lite mer meckigt trots allt att grilla en vinterdag, men har ni nu inte ställt undan den så kan jag rekommendera denna goa äppelchutney, som passar fin, fint till grillat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.