Tänk. För exakt 250 inlägg sedan hade jag inte en blogg. Bara ett brinnande intresse för vegetarisk mat, en växande passion för bak och en vilja att dela med mig av den begränsade kunskap jag satt inne med
Knappast någon kan väl ha missat den svenska surdegstrenden. Var och varannan tycks jäsa egen vildjäst och ha en kladdig, surstinkande grunddeg som pysslas om nästan som en familjemedlem
Jag är så glad över att kunna presentera en nyhet för er läsare. Tillsammans med ett gäng kära bloggkollegor lanserar jag idag en vegetarisk matlagningsutmaning – månadens gröna
Kära läsare. Här kommer alltså mitt 100. ade inlägg och förhoppningsvis lär det komma många fler. ) Jag har inte ens kommit igenom en fjärdedel av min recepthög och jag tycker den växer hela tiden, härligt
LCHF-Paleorestaurang. I morgon öppnar Restaurang Primaten upp portarna på Uppsala Science Park. Lars Fahlén och hans medarbetare startar där Sveriges första restaurang med snabbmat på naturliga råvaror som passar in i Paleo/LCHF-tänkandet
Jo, men visst. Sonen har varje vecka sedan i början av februari haft några dagars med feber. Nu ville den INTE ge med sig så det bidde till att besöka doktorn
Jag och treåringen har en deal. När vi går till biblioteket går det inte att undvika det inbyggda caféet som frestar alldeles vid entrén, och en godsak är snarare regel än undantag
Vintersquash är en grönsak som håller otroligt länge. Jag har haft en Blue Hubbard liggande i rumstemperatur i köket sedan i september förra året och när vi skar upp den häromdagen var den helt perfekt
Jag fick frågan om det inte är farligt med ketos. Först måste man reda ut vad ketoacidos är för något. Det här inlägget har jag tagit från Martina rakt av (jag har frågat och det var okej)
I torsdags var det pappas tur att laga middag och då plockade han fram en riktigt bra kokbok som lätt glöms bort, Bonniers stora kokbok med underbara beskrivningar, bra tips på variationer, härligt pedagogiska recept och lite kuriosa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.