Yes. Älskar när det händer. Man vaknar upp utvilad och kroppen bara skriker efter att få laga mat. Jag vet ännu inte riktigt vad, men tanken är att varenda köksmaskin ska få jobba
Här kommer nästa pralin som fanns med i den julklappsask jag valde att ge bort i år. Choklad och kaffe, en kombo de flesta av oss (kaffedrickare) gillar va
För att få fina praliner som behåller sin glans lönar det sig att temperera chokladen. Man kan göra det på olika sätt och tyvärr är alla ganska tråkiga och omständliga
Dessa goda bitar går att göra året runt. Jordnötssmör och choklad, fantastisk kombination. Recepten jag hittade innehöll lika mycket florsocker som jordnötssmör
Här kommer en otroligt enkel liten pralin, barnvänlig. ) även detta receptet är det 2 ingredienser. )75 gram ljus choklad1dl nutellaSmält chokladen och fyll ischokladsformar , låt stå en liten stund så kanterna blir täckta
Här är några fler förslag på bra chokladaskgodis. Har du svårt för körsbär i likör och nougatkrisp. Eller tillhör du dem som rasade när de hörde att trillingnöten tagits bort ur vår mesta julchokladlåda
Så fantastiskt goda små praliner. De hittade jag i en italiensk blogg och hon som skriver i den har förstås tillgång till färska valnötter från sin egen trädgård