Och det här var enriktig höjdare. Visstfinns det mycket som är viktigtivardagen och ett av det viktigaste för mig är att ha tid att kunna släppa allt för en stund och finnas där när någon behöver mig
Vi hade vårmarknadenhäri Holmsjö igår, alltidlikatrevligt, litetidigarei år pga att det annars hade krockat med valborgsmässofirandet, så det var inteså många knallar i år
hallon- eller chokladsåsKlickapåbilden för att spela klippet. hallon- eller chokladsås. 1Din godaste cheesecake. 1Valfritopping, t. 1Tandpetare Din godaste cheesecake Valfritopping, t
Så fruktansvärt gott och det är just kontrasten som är det härliga. Sedan kan man såklart utöka sin reportoar med tidenmen skjut intevilt, för använder du massa konstigaingredienser som du inte har koll påså kan det vara svårt att balansera upp rättenpå slutet
Det var precisså att jag fickihoptillen paj häromkvällen när det var så pass fint väder att det faktisktgick att sitta ute och fikapåbalkongenikvällssolen
Ha ner vatten, salt och dillkronorien kastrull. Låt lagen svalna. Tina och skölj kräftorna. Lägg över kräftorna iden kalla lagen och låt det stå och dra under ett dygn i kylskåpet
Ni kanske minns att Monsieur och jag åt vegansk galette på Strykjärnet iVisbyi höstas. Och med risk för att inte låta det minsta ödmjuk men nu kan alla crêperier se och lära, för såhär ska en vegansk galette se ut enligtmig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.