Och det här var en riktig höjdare. Visst finns det mycket som är viktigt i vardagen och ett av det viktigaste för mig är att ha tid att kunna släppa allt för en stund och finnas där när någon behöver mig
Häll i degbunken och slå påresten av vattnet kallt. Smula jästen och rör ut den i lite av degvätskan. Ta ut bröden ur formarna och låt dem svalna på brödgaller
Chokladbotten. Chokladkupol fylld med chokladmousse, hallon och mashmallows. Nyårslunch bjöd på pasta med kallskuret och soltorkade tomater, bulgarisk fetaost (den bästa enligt mig) tomater, fylld färsk pasta tortellini
Hennes bok är så fantastiskt fin och alla färger går i pastell. Rör i hop och ställ åt sidan så länge. Denhärchokladryffeltårtan gjorde jag till en vän för ett tag sedan
Så fruktansvärt gott och det är just kontrasten som är det härliga. Sedan kan man såklart utöka sin reportoar med tidenmen skjut inte vilt, för använder du massa konstiga ingredienser som du inte har koll påså kan det vara svårt att balansera upp rättenpå slutet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.